Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i København Nørrebro

Du har søgt efter boliger til leje i København Nørrebro. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i København Nørrebro lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i København Nørrebro
Du har søgt efter boliger til leje i København Nørrebro. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i København Nørrebro lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i København Nørrebro
Sortér efter

Her får du overblik over lejeboliger i København Nørrebro. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i København Nørrebro. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig på Nørrebro er du placeret midt i et af Københavns mest erftragtede kvarterer, fuld af farver, liv og mangfoldighed. 


Værd at vide når du søger studiebolig i København Nørrebro

København Nørrebro er et super spændende sted at bo eller besøge! Nørrebro er om noget en alsidig del af København og skiller sig ud i forhold til mange andre bydele i København.

København Nørrebro er utrolig populært, og det er området af gode grunde! Bydelen summer af liv, farver og flere forskellige spændende kulturer - byen indeholder også alt fra billige kebabsteder til Michelin restauranter. Shoppe kan du også på Nørrebro og du finder alt fra klassiske designerbutikker på Elmegade til unikke specialbutikker og secondhand.

På København Nørrebro ligger også Assistentens Kirkegård, hvor diverse kendte danskere som H. C. Andersen og Søren Kirkegaard ligger begravet. 
Derudover kan Assistentens Kirkegård også benyttes som et hyggeligt tilholdssted og det er også ideelt til picnic.

Hvis du er interesseret i arkitektur, kan det anbefales at besøge København Nørrebro byrum. Superkilen benyttes dagligt af mange mennesker, som ønsker at få et kig omkring, slappe af, sjov, leg og hygge. 
Superkilen afspejler igen København Nørrebros mangfoldighed ved at være farvestrålende og bestå af flere udenlandsinspirerede objekter. Eksempelvis er der et marokkansk springvand og en Japans skulptur placeret i parken. Parken består af tre forskellige dele. Den Røde Plads giver mulighed for lækre cafeer, musik og fysiske aktiviteter. På Det Sorte Marked er der placeret en masse bænke og et fint springvand. Den sidste del af parken kaldes Den Grønne Park og i denne kan man holde picnic, lege, gå tur og solbade.

 

Find studiebolig i København Nørrebro

Leder du efter en studiebolig i København Nørrebro? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i København Nørrebro der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i København Nørrebro - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i København Nørrebro , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i København Nørrebro

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i København Nørrebro. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i København Nørrebro der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i København Nørrebro?

I København Nørrebro finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i København Nørrebro ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i København Nørrebro?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i København Nørrebro.

Hvor meget koster en studiebolig i København Nørrebro?

Prisen på en studiebolig i København Nørrebro afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i København Nørrebro.