Hvad er Voresstudiebolig.dk?

Voresstudiebolig.dk er Danmarks største og mest nytænkende lejeboligsøgemaskine. På Voresstudiebolig.dk kan du søge i næsten alle ledige lejeboliger i Danmark.

Visionen med Voresstudiebolig.dk er at demokratisere danskernes adgang til viden om lejeboligmarkedet, således at alle får adgang til al viden med det samme og dermed får lige mulighed for at agere på boligmarkedet. Vi ønsker blandt andet at bekæmpe dem, der ønsker at udbyde fx lejeboliger i det skjulte.

Hvordan virker Voresstudiebolig.dk?

 • Voresstudiebolig.dk indsamler næsten alle lejeboliger på markedet og giver tilmeldte boligsøgere besked, så snart der kommer en ny lejebolig på markedet.
 • Voresstudiebolig.dk indsamler næsten alle boligsøgere på markedet og giver udlejere besked, så snart der kommer en ny boligsøger på markedet.
 • Dermed får Voresstudiebolig.dk's brugere lige viden og dermed lige mulighed for at reagere på ny viden om boligmarkedet.
 • Som bruger på Voresstudiebolig.dk har du samtidig adgang til at oprette en søgeannonce.


Hvad gør Voresstudiebolig.dk for at indsamle viden om ledige lejeboliger?

 • Lejeboligerne lægges enten direkte op af udlejeren på Voresstudiebolig.dk
 • Eller udlejerne beder os om at crawle deres lejeboliger så de markedsføres på Voresstudiebolig.dk.
 • Derudover screener Voresstudieboligs intelligente robotter nettet for ledige lejeboliger. Her medtages boliger fra kilder som opfattes som lødige, dvs hvor boligerne er opdaterede.

Hvad gør Voresstudiebolig.dk for at sikre, at boligerne er opdaterede og ægte?

Det er ikke muligt at sikre, at alle boligannoncer er 100 procent opdaterede, da man ikke kan opdatere i det sekund en lejekontrakt indgås. Men Voresstudiebolig.dk gør et ekstremt stort arbejde for at sikre, at annoncerne er så ægte og er så opdaterede som muligt, herunder:

 • Alle annoncer, der oprettes direkte af brugere, er omfattet af Voresstudieboligs omfattende anti-snyde-program, der gør det nærmest umuligt at oprette snyde-annoncer. 
 • Voresstudieboligs intelligente robotter screener nettet 7 gange dagligt for at finde nye annoncer og opdatere eksisterende annoncer. Robotterne tjekker konkret de hjemmesider hvorfra informationen hentes for ændringer, som så føres ind på Voresstudiebolig.dk.
 • Hvis en af Voresstudiebolig.dk’s brugere alligevel finder en ikke opdateret annonce, modtager de for besværet en belønning på syv dage FordelsBrugeradgang.


Hvad gør Voresstudiebolig.dk for brugernes sikkerhed?

 • Voresstudiebolig.dk er meget proaktiv ifht at informere offentligheden og vores brugere om de farer der lurer, når man er boligsøgende. Du kan læse mer på informationssiden Snydboligsnyderne.dk om faren for at blive snydt af udenlandske IT-kriminelle

 

Hvis du har input eller spørgsmål så skriv til [email protected] .