Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i København S

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: København S.
Filtrer søgeresultatet via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger huse til leje i København S
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: København S.
Filtrer søgeresultatet ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger huse til leje i København S
Sortér efter

Find ledige huse i København S. Søger du hus i København S, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København S end huse, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig på Amager er du placeret tæt på Københavns centrum og du kan få glæde af en masse naturskønne områder heriblandt Amager Strand, Amager Fælled samt Havnebadet på Islands Brygge. 


Værd at vide når du søger hus i København S

Syd for København centrum finder du København S. Denne bydel har i løbet af de seneste år gennemgået en stor udvikling med mange nybyggerier og spændende arkitektoniske perler som spillestedet Royal Arena. Bydelen København S, Amager, er inden for kort tid steget i popularitet og som følge af byens udvikling og vækst, og øen bliver tit spået til at være det nye hippe sted i København.
Som beboer på Amager kan du få mange behov opfyldt; du bor centralt, da du nemt og hurtigt kan komme ind til centrum. Derudover er bydelen rig på natur- og kulturoplevelser både til lands og til vands.

Med store græsarealer og kort afstand til vandet er København S privilegeret med en skøn natur.
Amager Strandpark er populært hos københavnerne, som får muligheden for at nyde Øresunds friske vand både om sommeren og vinteren.
På gode sommerdage er Strandparken et befærdet sted, men der er stadig plads til, at alle kan få frisk luft og sand mellem tæerne.
Udover at være en naturoplevelse bliver der også afholdt forskellige sommerkoncerter.

I København S ligger også vand-ski parken Copenhagen Cable Park - Her kan du både prøve dine egne evner indenfor vandsport af og lade dig underholde af andres tricks. I parken afholdes der desuden store fester, Sankt Hans og klubaftener. 

København S er en bydel, der er kommet for at blive, ikke kun som beboelsesområde, men også som et symbol for moderne københavnsk kultur, natur og industri.

 

Find hus til leje i København S på voresstudiebolig.dk

Søger du hus til leje i København S, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse til leje i København S . Du kan se de aktuelle huse til leje i København S herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i København S end hus til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i København S

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i København S. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i København S der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i København S?

I København S finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i København S ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for København kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i København S?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i København S.

Hvor meget koster en studiebolig i København S?

Prisen på en studiebolig i København S afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i København S.