Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Svendborg

Du har søgt efter boliger til leje i Svendborg. Mere info om boliger til leje i Svendborg .
Du har søgt efter boliger til leje i Svendborg. Mere info om boliger til leje i Svendborg .

Værd at vide når du søger studiebolig i Svendborg

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find studiebolig i Svendborg

Leder du efter en studiebolig i Svendborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Svendborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Svendborg - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Svendborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Svendborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Svendborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Svendborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Svendborg?

I Svendborg finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Svendborg ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Fyn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Svendborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Svendborg.

Hvor meget koster en studiebolig i Svendborg?

Prisen på en studiebolig i Svendborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Svendborg.