Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Faaborg

Du har søgt efter boliger til leje i Faaborg. Mere info om boliger til leje i Faaborg .
Du har søgt efter boliger til leje i Faaborg. Mere info om boliger til leje i Faaborg .

Værd at vide når du søger studiebolig i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find studiebolig i Faaborg

Leder du efter en studiebolig i Faaborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Faaborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Faaborg - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Faaborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Faaborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Faaborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Faaborg?

I Faaborg finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Faaborg ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Fyn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Faaborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Faaborg.

Hvor meget koster en studiebolig i Faaborg?

Prisen på en studiebolig i Faaborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Faaborg.