Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Bogense

Du har søgt efter boliger til leje i Bogense. Mere info om boliger til leje i Bogense .
Du har søgt efter boliger til leje i Bogense. Mere info om boliger til leje i Bogense .

Værd at vide når du søger studiebolig i Bogense

Bogense er en havneby beliggende på det nordlige Fyn. Indtil 2007 var det hovedbyen i Bogense Kommune, men efter kommunalreformen blev kommunen lagt sammen med en række andre og blev til Nordfyns Kommune. Bogense menes at være opstået omkring slutningen af 1100-tallet, og fik sine købstadsrettigheder af Kong Erik Menved i 1288.

Bogense havde i 2011 3.679 indbyggere. Bogense er en havneby på det nordlige Fyn. Hovedvejene er Odensevej og Gyldensteensvej.

 

Find studiebolig i Bogense

Leder du efter en studiebolig i Bogense? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Bogense der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Bogense - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Bogense , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Bogense

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Bogense. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Bogense der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Bogense?

I Bogense finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Bogense ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Fyn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Bogense?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Bogense.

Hvor meget koster en studiebolig i Bogense?

Prisen på en studiebolig i Bogense afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Bogense.