FordelsBruger-abonnement på Voresstudiebolig.dk

Her kan du læse mere om hvad du får som Ikke betalende-bruger, og hvilke fordele du får ved at opgradere din profil til et FordelsBruger-abonnement på Voresstudiebolig.dk.

Brug af Voresstudiebolig.dk

Som boligsøger kan du at oprette en søgeagent på vores søgemaskine, der giver besked lige så snart der kommer en ny lejebolig på markedet. Derudover kan du uden FordelsBruger-abonnement få info om alle de udlejere, som har frikøbt deres annoncer. Du behøver heller ikke opgradere til et Fordelsbruger-abonnement for at oprette en søgeannonce så udlejere kan se, hvad du er på udkik efter.

Som udlejer kan du oprette en annonce på din ledige bolig. Bemærk at annoncen skal overholde vores retningslinjer, herunder må du kun oprette en annonce på en bolig du har råderet over og ret til at udleje, og boligen må kun oprettes som ledig i en periode hvor den rent faktisk er ledig.

Hvis du som boligsøger vil have info om en udlejer, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du købe tilvalgsproduktet ”FordelsBruger-abonnement”, som giver dig en række fordele.

Hvilke fordele får man ved et FordelsBruger-abonnement på Voresstudiebolig.dk?

Et FordelsBruger-abonnement på Voresstudiebolig.dk giver dig en række fordele:

  • Med et FordelsBruger-abonnement får du besked om lejeboligerne før andre
  • FordelsBruger-abonnementet giver dig adgang til alle boligerne på Voresstudiebolig.dk
  • Hvis du har et FordelsBruger-abonnement som boligsøger, får du en fremhævet boligsøger annonce mv. 
  • Hvis du har abonnement på Voresstudiebolig.dk som udlejer, får du adgang til Danmarks største lejerkartotek mv.


Hvordan får man FordelsBruger-abonnement på Voresstudiebolig.dk?

Du har mulighed for at opgradere til et FordelsBruger-abonnement på Voresstudiebolig.dk ved at klikke på menuen ”Køb adgang” når du er logget ind på din brugerprofil.

 

Yderligere info om abonnementer på Voresstudiebolig.dk

Skriv til [email protected] hvis du vil have yderligere informationer om abonnementer som boligsøger eller boligudlejer på Voresstudiebolig.dk.

Brug af Voresstudiebolig.dk samt køb af FordelsBruger-abonnement på Voresstudiebolig.dk er underlagt Voresstudiebolig.dk´s generelle vilkår:
http://www.voresstudiebolig.dk/vilkaar.aspx