Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Viby J

Du har søgt efter boliger til leje i Viby J. Mere info om boliger til leje i Viby J .
Du har søgt efter boliger til leje i Viby J. Mere info om boliger til leje i Viby J .

Værd at vide når du søger studiebolig i Viby J

Viby Jylland var tidligere en forstad, men efter ekspansionen af Århus, er Viby Jylland blevet en del af denne. Området ligger i den sydlige del af Århus, og er kendt for at have mange alment nyttige boligbyggerier. På det erhvervsmæssige område, er det meget populært, og store virksomheder som Jyllands-posten og Arla har hovedsæde her. Det er desuden et område der byder på både shopping, kultur og uddannelse.

I Viby Jylland bor der ca. 30.000 indbyggere. Det ligger syd for Århus, med nem tilknytning til andre områder pga. bl.a. gode tog- og busforbindelser.

 

Find studiebolig i Viby J

Leder du efter en studiebolig i Viby J? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Viby J der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Viby J - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Viby J , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Viby J

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Viby J. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Viby J der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Viby J?

I Viby J finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Viby J ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Viby J?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Viby J.

Hvor meget koster en studiebolig i Viby J?

Prisen på en studiebolig i Viby J afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Viby J.