Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til leje i Egå

Du har søgt efter boliger til leje i Egå. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i Egå lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i Egå
Du har søgt efter boliger til leje i Egå. Herunder finder du alle de aktuelle boliger til leje i Egå lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du søger boliger til leje i Egå
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante udlejere i Egå. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger studiebolig i Egå

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find studiebolig i Egå

Leder du efter en studiebolig i Egå? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Egå der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Egå - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Egå , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Egå

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Egå. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Egå der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Egå?

I Egå finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Egå ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Egå?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Egå.

Hvor meget koster en studiebolig i Egå?

Prisen på en studiebolig i Egå afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Egå.