Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Brabrand

Du har søgt efter boliger til leje i Brabrand. Mere info om boliger til leje i Brabrand .
Du har søgt efter boliger til leje i Brabrand. Mere info om boliger til leje i Brabrand .

Værd at vide når du søger studiebolig i Brabrand

Brabrand ligger vest for Århus, og er ofte betegnet i medierne som et ghettoområde, da det er her Gellerupparken ligger. Ud over dette ry, er det dog et meget naturskønt område, hvor der mange steder i bydelen er lavt bebygget og med nem adgang til Brabrand sø. Brabrand sø er den største sø i Århus, og der er tit sejllads og andre former for konkurrencer

Brabrand ligger ca. 6 km for Århus centrum, og har ca. 19.000 indbyggere. Området grænser op til Tilst, Åbyhøj og Stavtrup på den anden side af Brabrand sø.

 

Find studiebolig i Brabrand

Leder du efter en studiebolig i Brabrand? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Brabrand der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Brabrand - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Brabrand , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Brabrand

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Brabrand. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Brabrand der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Brabrand?

I Brabrand finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Brabrand ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Brabrand?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Brabrand.

Hvor meget koster en studiebolig i Brabrand?

Prisen på en studiebolig i Brabrand afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Brabrand.