Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til leje i Århus V

Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: Århus V.
Filtrer søgeresultatet via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til leje i Århus V
Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: Århus V.
Filtrer søgeresultatet ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til leje i Århus V
Sortér efter

Værd at vide når du søger studiebolig i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Find studiebolig i Århus V

Leder du efter en studiebolig i Århus V? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Århus V der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Århus V - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Århus V , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Århus V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Århus V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Århus V der matcher dine søgekriterier.