Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Boliger til leje i Århus N

Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: Århus N.
Filtrer søgeresultatet via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger boliger til leje i Århus N
Du har søgt efter boliger til leje i følgende byer: Århus N.
Filtrer søgeresultatet ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger boliger til leje i Århus N
Sortér efter

Værd at vide når du søger studiebolig i Århus N

Århus N er den Nordlige del af Århus, hvor bydelene Christiansbjerg, Trøjborg (størstedelen), Risskov, Marienlund og Katrinebjerg ligger. Århus N er et stort område, der huser både Århus Handelshøjskole (Del af AU), Århus tekniske skole, samt andre uddannelsesinstitutioner

Samlet set er der ca. 30.000 indbyggere i Århus N.

 

Find studiebolig i Århus N

Leder du efter en studiebolig i Århus N? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Århus N der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Århus N - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Århus N , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Århus N

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Århus N. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Århus N der matcher dine søgekriterier.