Tilpas søgning
Filtrér søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Boliger til leje i Århus C

Du har søgt efter boliger til leje i Århus C. Mere info om boliger til leje i Århus C .
Du har søgt efter boliger til leje i Århus C. Mere info om boliger til leje i Århus C .

Værd at vide når du søger studiebolig i Århus C

Den populære by Aarhus er placeret i Østjylland og er Danmarks næststørste by.

Aarhus er spækket med oplevelser og vidunderlige steder, som er på mange menneskers liste over steder man bare må besøge! Aarhus er en utrolig livlig by, hvor tiden aldrig står stille. Der er altid noget nyt at se og noget nyt at opleve.

Aarhus huser mange museer heriblandt det berømte ARoS. ARoS er et kunstmuseum, der skiller sig ud fra mængden. ARoS har gennem tiden haft mange spændende udstillinger, og du kan altid slutte turen af med at gå i Your rainbow panorama, som giver dig en farverig panoramaudsigt udover byens smukke tagrygge.

Hvis du ønsker at komme helt ned i gear, kan du vælge at lægge dig ned og dase på stranden, gå en tur i skoven eller slå dig ned i en park og bare nyde naturen og den beroligende stemning.
I Aarhus kan du nemt bruge mange timer på blot at vandre igennem byens hyggelige gader eller sætte dig på en af de mange hyggelige caféer og få en kop kaffe. Du kan også tage et smut hen og besøge Den Gamle By.

Den Gamle By, Danmarks Købstadsmuseum, giver dig mulighed for at tage på en tidsrejse tilbage i tiden. Du vil hurtigt forelske dig i den alternative og eventyrlige stemning, du her vil opleve. Bydelen har en masse gamle huse, og mennesker som skal forestille at leve i den tidsalder, du tager tilbage og besøger.

Der findes MANGE flere spændende ting at se i Aarhus!

 

Find studiebolig i Århus C

Leder du efter en studiebolig i Århus C? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Århus C der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Århus C - lejelejligheder, værelser, og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Århus C , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Århus C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Århus C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Århus C der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af studieboliger findes der i Århus C?

I Århus C finder du lejeboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik for at se alle studieboligerne.

Kan jeg søge på studieboliger i Århus C ud fra størrelse og pris?

Ja, det kan du. På vores søgeside for Århus kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Århus C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye studieboliger i Århus C.

Hvor meget koster en studiebolig i Århus C?

Prisen på en studiebolig i Århus C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete studieboliger i Århus C.